Hieronnat

Intialainen päänhieronta

Vanhaan intialaiseen hoitomuotoon pohjautuva päänhieronta on rentouttava hoito stressaantuneelle ja kiireiselle ihmiselle ja siksi sitä sanotaankin stressipesuksi.

Lue lisää

Intialainen päänhieronta toimii arjen hiljaisuuden retriittinä avaten ovia omaan sisäiseen maailmaan. Päälaki on ihmisen henkinen kruunu ja energia on päässä, siksi pään käsittely on tärkeää.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään omilla erikoistekniikoilla niska- ja hartiaseutu, olkavarret, pää, korvat ja kasvot. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen ja tasapainoon.

Se on myös tunnustettu hyväksi hoidoksi esimerkiksi

• stressiin
• migreeniin/päänsärkyyn
• korkeaan verenpaineeseen
• unettomuuteen
• hiusten kasvuun
• parantamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
• erilaisiin särky- ja kiputiloihin
• parantamaan keskittymiskykyä

Hoidon jälkeen

• juodaan vettä
• ei suositella välittömästi saunaa eikä nautintoaineita (kahvi, alkoholi)

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen sekä kehoon että mieleen vaikuttava hoitomuoto. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, poistaa kuona-aineita…

Lue lisää

Klassisessa hieronnassa käsin tehdyillä pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla ja sujuvan rytmisillä otteilla kudoksia painaen ja venyttäen, pyritään rauhoittamaan tai edistämään erilaisten kudosten toimintoja.

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti.

Rentouttava aromahieronta

Rentouttava hieronta on miellyttävän tuntuista, laaja-alaisista hierontaotteista koostuva käsittely, jossa lihaksetkin saavat kunnon tuntuman. Halutessasi hoitoa voidaan tehostaa aromaöljyillä.

Lue lisää

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista. Hieronta on kautta aikain tunnustettu tehokkaana hoitomuotona erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa ja kiputiloissa.

Hierontaan voi tulla rentoutumaan, nautiskelemaan tai vaikkapa vain katkaisemaan arjen yksitoikkoisuutta. Rentouttava hieronta hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Hoitoihin kuuluu lihaksia rentouttava hieronta ja ihastuttavan tuoksuinen hoitoöljy, jotka yhdessä vievät ajatukset kauas arjen tuolle puolen.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on todellinen rentoutushoito. Hoito edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa.

Lue lisää

Lämpökäsittely edistää lymfakiertoa sekä epäpuhtauksien poistumista elimistöstä. Pitkäkestoinen lämpökontakti rentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan. Hieronta luo hoidettavalle syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen.

Vyöhyketerapia eli refleksologia

Refleksologia on menetelmä kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Sen avulla voidaan poistaa ja avata kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä.
Lue lisää
Edellinen sivuEtusivuPäivitä sivu