Tuotemyymälä

Lahjakortit!

Lahjakortin saat heti sähköpostiisi tilaamalla:

Timman lahjakorttitilaus.

Voit myös noutaa lahjakortin myymälästä (varmista aukioloajat puhelimitse).

LÖYDÄT HOITOLASTAMME MUUN MUASSA SEURAAVIA TUOTTEITA:

Suolalamput

Suolalamput ovat ainutlaatuisia valaisimia, joiden aineksena on Himalajalta louhittu vuorisuola, joka sisältää kaikkein puhtaimpia suolakristalleja. Jokainen lamppu on oma yksilönsä. Toista samanlaista ei ole.

Suolalamput – ominaisuudet ja hyödyt

Lue lisää

Vuorisuola sisältää puhtaimpia suolakristalleja, jotka ovat muodostuneet miljoonia vuosia sitten meriveden höyrystyessä. Kaikki hoitolassamme myynnissä olevat suolalamput ja suolasaippuat ovat peräisin puhtailta vuoristoalueilta Himalajalta. Ruuanlaitossa käytettävä ruususuola louhitaan käsityönä Andien maaperästä, Boliviasta.

Suolalamppu toimii kauniina sisustuselementtinä ja antaa mieltä rauhoittavan tunnelman huoneeseen. Pimeinä vuodenaikoina se tuo auringon kotiisi. Jokainen lamppu on erilainen ja värit vaihtelevat luonnonvalkoisesta oranssinruskeaan. Tumman sävyinen lamppu on erityisen hyvä yövalona pienten lasten huoneessa.

Vuorisuolan ainutlaatuinen kiderakenne vaikuttaa suolalampussa edistäen hyvinvointiamme kotona ja toimistoissa. Valaistu suolalamppu tuottaa ilmaan negatiivisia ioneja, jotka neutraloivat sähkölaitteiden käytöstä syntyviä positiivisia ioneja. Näin hengitysilmassa on vähemmän sähkövarausta, mikä puolestaan helpottaa allergikkojen ja astmaatikkojen ärsytysoireita.

Suolalamppuja voidaan käyttää kodin jokaisessa huoneessa.

Upea suolalamppu on ikimuistoinen lahja rakkaalle, ystävälle tai liikekumppanille.

Suolatuikut

Suolalamppujen lisäksi meillä on myynnissä myös lämpökynttilöille tarkoitettuja suolatuikkuja, joiden vaikutus on samantapainen suolalamppujen kanssa.

Myös ne antavat erittäin lämpimän ja luonnollisen valon.   

Suolasaippuat

Suolalla on myös puhdistava ja desinfioiva vaikutus ja sen mineraalit ravitsevat ja pitävät yllä ihon kosteustasapainoa. Vuorisuolasaippuaa voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan ja lisäksi se toimii luonnollisena deodoranttina ehkäisten bakteerien muodostamaa hajua iholla.

Coolment-hoitogeeli

Coolment, luonnon hoitogeeli tuo helpotusta kipuun, särkyyn ja tulehduksiin. Coolment aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän ja parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Coolment-geeli – koostumus, käyttövinkit

Lue lisää

Coolment, luonnon hoitogeeli tuo helpotusta kipuun, särkyyn ja tulehduksiin. Coolment aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän ja parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Geeli on kudosvaikutteinen ja aiheuttaa iholla voimakkaan viilentävän reaktion ja laskee ihon lämpötilaa vähentäen kipua ja tulehdusta.

Ainesosina ovat luonnon omat tehoaineet: menthol, eucalyptus ja piparminttu. Coolmentilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia eikä vasta-aiheita.

Pakkauskoko: 150 ml.

Käyttövinkkejä:
* Akuutit ja krooniset lihas-, nivel- ja hermoperäiset vaivat
* Erilaiset reumasairaudet ja reumaattiset vaivat
* Kuluman ja osteoporoosin aiheuttamat kivut
* Rasittuneet ja jännittyneet lihakset
* Venähdykset ja revähdykset
* Vammat ja murtumat
* Suonikohjut, levottomat jalat, turvotukset
* Jännetupentulehdus ja tenniskyynärpää
* Kolmoishermosärky, migreeni, päänsärky
* Luupiikki, kantakalvon tulehdus, vaivaisenluu, kasvukivut
* Kuukautiskivut, eturauhasvaivat, virtsatiekivut
* Vatsavaivat ja sappikivet
* Ruusun aiheuttama kipu, kihti
* Synnytyskivut ja rintatulehdus
* Erilaiset ihottumat ja ihosairaudet
* Hengitysteiden hoitoon esim. flunssaan
* Hierontaan ja fysioterapiaan

Camferia-jalkavoide

Camferia vaikuttaa tehokkaasti syvälle kudokseen parantaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kosteuttaa, pehmittää ja ravitsee kuivaa ihoa parantaen kimmoisuutta. Hoitaa ja suojaa halkeilevaa ja haavautunutta ihoa. Sopii kylmille tai levottomille jaloille. Ihosairauksien hoitoon ja huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville, kuten diabeetikoille.

HOITOLASSAMME MYYNNISSÄ MYÖS SADE-SARJA! SADE on 100 % suomalainen kosmetiikkasarja. Se on Suomessa rakkaudella kehitettyä ja valmistettua luonnonkosmetiikkaa.
Edellinen sivuEtusivuPäivitä sivu